top of page

Ons verhaal

Geluk komt niet van buitenaf, je zult het zelf moeten doen!

Iedereen wil graag een gelukkig leven, maar hoe …?

Wij inspireren je graag!

Inspiratie verandert

de wereld niet, 

maar inspiratie

verandert de mens,

en de mens

verandert de wereld!

- Albert Einstein &

een beetje van Hanneke

Onze missie is om jou te inspireren

Van harte welkom bij De Inspiratiebron! Het is onze persoonlijke ervaring dat wij in deze tijd van grote veranderingen meer behoefte hebben aan vertrouwen en positiviteit.

 

Onze missie is om jou te inspireren. Om jou handvatten aan te reiken voor dagelijks geluk. Zullen we samen de wereld een beetje mooier maken?

Vrediger, rechtvaardiger, duurzamer, bewuster, liefdevoller en meer verbonden. De Inspiratiebron is daarbij een bron van positieve kracht die licht en liefde graag met jou deelt.

Warm en betrokken

Ik wilde je graag nog even bedanken voor de inspirerende ochtend van de afgelopen week, ontzettend leuk om jou te leren kennen! Jouw warmte, betrokkenheid en adviezen hebben me weer een stapje verder geholpen! De dag erna heerlijk in de natuur gewandeld en jouw woorden nog eens laten bezinken!

Word wie je werkelijk bent

De weg naar geluk en tevredenheid is je opnieuw te verbinden met jezelf.

Met het goede in jou. Jezelf vrijmaken van vertroebelende overtuigingen en op zoek gaan naar jouw innerlijke kracht.

We mogen meer vertrouwen op ons gevoel, om te luisteren naar je enige echte waarheidsfluisteraar: jouw innerlijke stem. Het is de tijd van herijking, van nieuwe balans. Volg jouw levensreis op weg naar innerlijke vrede.

Het gaat er niet om een ander mens te worden, maar te worden wie je werkelijk bent. 

- Anselm Grün

Inspirerend, confronterend en veel herkenning!

Hanneke zet in haar boek haar reis zo boeiend neer. Slechts weinigen hebben het lef om zo open en oprecht te schrijven over hun persoonlijke ontdekkingsreis. Het boek geeft inzicht, herkenning, verdieping en vooral inspiratie voor degenen die vooruit willen in het leven of anderen vooruit willen helpen in hun ontdekkingstocht.

Hoe inspireren we jou?

Met onze Van denken naar voelen-boekenreeks, workshops en bijeenkomsten, inspiratiekaarten, agenda’s en scheurkalenders hebben we al meer dan 25.000 mensen mogen raken. Op Facebook zijn we De Inspiratiebron gestart met dagelijkse Inspiratiemomenten. Na een jaar hadden we ruim 8000 enthousiaste fans. Volg ons en geniet mee! Geniet van onze prachtige boeken, onze inspirerende jaarlijkse agenda&notebook en scheurkalender en laten we elkaar

ont-moeten op onze inspiratiebijeenkomsten.

De Inspiratiebron is gebaseerd op het gedachtegoed van de krachtige Zeven Gouden Inzichten: levenslessen op weg

naar innerlijk geluk.

7 Gouden inzichten

  1. Blijf dicht bij jezelf

  2. Volg je droom

  3. Zoek verbinding met anderen

  4. Luister naar de signalen op je pad

  5. Leer van weerstand

  6. Heb vertrouwen in je gevoel

  7. Laat je voeden door liefde

Zeven Gouden Inzichten

Wat ik zo sterk vind is de rode draad van je gouden inzichten. Met recht ben je een vrouw met een missie met visie.

Wie zijn wij? 

hanneke.jpg

Hanneke van Gompel • de inspirator

Hanneke van Gompel (1964) is getrouwd met Eugene, moeder van Alexander en Rutger en tante van neef Sebastiaan. Ze woont in Den Bosch samen met haar man en hond Floris.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij IBM, is zij sinds 2001 zelfstandig ondernemer. Ze werkt als (management)coach en is inspirator van het ‘Van denken naar voelen’- gedachtegoed middels haar boeken, agenda’s en scheurkalender. Tevens is ze initiator van De Inspiratiebron.

Haar waarden: passie, authenticiteit en vertrouwen.

Als drukbezette carrière vrouw was ik een controle freak, zat ik meestal in mijn hoofd en werkte mezelf over de kop. In 2005 kreeg ik een ongeluk en dat heeft mijn leven op z’n kop gezet. Het werd het begin van een nieuwe ontdekkingsreis. Aanvankelijk met veel weerstand stapte ik op het ‘spirituele pad’. Nadat ik me er pas aan overgaf, kon ik de talrijke lessen ervaren. 

 

Vanuit het motto ‘Een mooiere wereld, bewustzijn begint bij jezelf,’ schrijf ik mijn boeken: van denken naar voelen. Het gaat over mijn hobbelige levenspad, een soms komische en vaak kwetsbare zoektocht naar mezelf. Thema’s als: (controle) loslaten, perfectionisme en behoefte aan erkenning komen hierbij aan de orde. Langzaam maken ze plaats voor vertrouwen op m’n gevoel, luisteren naar mijn innerlijke stem, respect voor de flow van het leven en leven vanuit compassie. Mijn boeken beschrijven mijn reis naar bewustwording en hoe het mij niet tot een ander, maar wel tot een completer mens heeft gemaakt.

 

Onlangs zei een Amerikaans medium tegen mij: ‘In ieder mens zit een engel. En jij bent de engel die bij anderen de engel in hun hart laat ontwaken.’ Die uitspraak emotioneerde me enorm. Dit engelenwerk doe ik graag voor het ontwaken van ieders gouden vonk om het innerlijk leven te kunnen ontsteken.

 

Mijn levensmissie is om met hedendaagse, inspirerende verhalen mensen te raken en dichter bij zichzelf te brengen in een bewuster leven. Met liefde en plezier schrijf en sprokkel ik dagelijks inspiratie voor De Inspiratiebron en voor De Inspiratiebron agenda en scheurkalender. Ook ben ik nu zeven jaar aan het schrijven aan mijn nieuwe boek, een boek over loslaten voor de 40en50plus vrouw. Ik hou je op de hoogte … want samen met jou wil ik een bijdrage leveren aan het creëren van een mooiere wereld!”

 

Hanneke van Gompel

JV.jpg

Jacqueline Vlek • de creator

 

Sinds kort ben ik de nieuwe vormgever van De Inspiratiebron en ik heb er superveel zin in om met de nieuwe agenda en scheurkalender en alles wat daarbij hoort aan de slag te gaan! 

 

Mijn grootste hobby is het creëren van dingen, bij voorkeur voor anderen. Of het nou gaat om een mooi (grafisch) ontwerp, een knutselwerk of een lekker gerecht, ik vind het heerlijk om te doen en ik word er altijd blij van.

En als ik daar dan ook nog andere mensen blij mee kan maken, dan is dat toch helemaal geweldig!

Jacqueline Vlek

bottom of page