top of page

Algemene voorwaarden

Copyright ©

De Inspiratiebron, het merk, het idee, het design en de producten zijn van ons. Wij stoppen met liefde onze creativiteit, tijd en energie in de ontwikkeling en verspreiding van onze producten en diensten om mensen te inspireren, in hun kracht te zetten en samen de wereld een beetje mooier te maken. Natuurlijk is het niet wettig om onze ideeën en gedachtegoed voor eigen winst te gebruiken. Delen mag, vermeld dan De Inspiratiebron als bron.

Algemene voorwaarden De Inspiratiebron

Hierbij de verplichte algemene voorwaarden. Kort, maar krachtig. Wij gaan namelijk alleen maar voor tevreden klanten!

Wanneer retourneren?

Toch ontevreden over De Inspiratiebron? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte artikel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Wanneer je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. De boeken zijn niet gelezen, de producten zijn ongebruikt en de eventuele seal mag niet verwijderd zijn.

Is het artikel beschadigd bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het artikel wilt retourneren en/ of vervangen. Laat ons in dit geval weten dat het artikel beschadigd bezorgd is en of je een vervangend product wenst.

Hoe retourneren?

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het artikel wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@isis4u.nl onder vermelding van je naam en het adres van bezorging.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het artikel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het artikel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het artikel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres:

isis4u
t.a.v. De inspiratiebron
Meester Bierkuslaan 20
5237 JC Den Bosch

Verzendkosten retourneren

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en een artikel retourneert dien je de verzendkosten zelf te betalen. De Inspiratiebron vergoedt deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag

Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens om het artikel te retourneren, wij het artikel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete terugzending kunt laten zien, zullen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag, zonder verzendkosten, terugstorten.

Bijeenkomsten

Heb je je ingeschreven voor een Inspiratiebron bijeenkomst en kan je helaas toch niet aanwezig zijn, dan kan je twee dingen doen:
 

  • of je geeft je ticket aan iemand anders (fijn als je ons op de mail laat weten wie er komt);

  • of je komt niet en je sluit aan bij een volgende bijeenkomst (van dezelfde prijs). In dit geval mail (info@isis4u.nl) je ons minimaal 24 uur voor de bijeenkomst  met de afzegging en geef je op wanneer je wel komt. Binnen 24 uur kan je nog iemand anders blij maken met je ticket en anders vervalt je ticket.

bottom of page